GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0107

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/09

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras216
Número de lemas116
Densidade léxica54
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado24
Número de palabras do enunciado máis longo48
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1.8

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, a gastronomía e a cociña foron acadando un maior éxito .

Por unha banda, é necesario destacar que esta moda é beneficiosa xa que cada vez son máis os ohomes que se dedican a esta profesión o que provoca que pouco a pouco se eliminen comentarios como que "as mulleres teñen que cociñar xa que é o seu labor. Ademais, ao poñerse de moda conséguese que cada vez a máis xente, coma alimentos saudables. Ho

Hoxe en día, existen numerosos programas de televisión como "Master Chef Junior" o que da lugar a un beneficio xa que os rapaces máis novos empezaron a saber facer pratos saudables e así, eliminar ou intentar disminuír a obesidade infantil.

Por outra banda, resulta gracioso que cada vez se poña de moda algo tan habitual e de gran importancia xa que afecta a nosa saúde. Normalmente, sóese poñer de tendencia aspectos relacionados coa forma de vestir, entre outros. Dámoslle máis importancia a ter un Iphone 7 ou unhas aAdidas que a estar san. O que provoca que esta idea se transmita e os nosos fillos se convirtan en materialistas.

En conclusión, debemos divulgar aquelas modas que resulten plenamente beneficiosas, como o "running" ou mesmo a gastronomía e empezar a pensar se o que realmente triunfa é o mellor para o futuro.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra