GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0113

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/15

Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía está en auxe nos últimos anos pero será unha moda pasaxeira. Por mor disto, estanse a crear grandes restaurantes modernistas donde destaca o minimalismo, pero estes non van prosperar porque á xente de a non lles compensa ir a estes lugares polo alto prezo dos productos e a pouca cantidade que ofrecen.

Por outra parte e paralelo a isto estase a producir un aumento da cantidade de turistas que viaxan a un determinado lugar por consumir as comidas propias destes lugares. Os turistas veñen aquí pola cantidade e pola calidade das comidas, se lles quitamos a cantidade, é moi difícil que se sigan interesando da mesma maneira desta gastronomía.

Para agravar máis esta situación os prezos dos restaurantes modernos son moi elevados, xa que a o tempo de preparación e a especialización dos ingredientes fan necesaria esta suba de precio. Estes factores non xustifican aos prezos desorbitados, xa que polos cartos que se pagan por un prato nun restaurante moderno, poderían comer catro persoas. Para

Para concluir, decir que unha situación de decadencia da gastronomía é inminente debido aos factores anteriormente comentados.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt