GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0115

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/17

Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade a gastronomía acadou moita importancia debido a que agora a xente innova os pratos e fanos para que sexan agradables á vista.

As causas deste aumento na importancia da gastronomía e son diversos. A xente o que quere é que queden ben feitos, que sexan agradables á vista e así poder publicar fotos destos. A cantidade é algo que deixou de importar para darlle importancia á preparación.

Tamén o que fan é prepar a comida con materias primas que é algo que lle chama a atención á xente. Preparalas con vexetais tamén é algo moi de moda debido a toda esta xente que está en contra de comer animais ou produtos relacionados cos animais.

Aínda así, isto non é un traballo fácil porque se necesitan moitas horas para falar do menú, adecualo e facer que saia rendible economicamente. E isto é algo que moita xente non sabe e non se lle da o valor que ten, xa que a xente pensa que é chegar, pedir e comer pero non porque este t para poder facer isto hai moito tempo detrás.

Tamén chaman aos consumidores mediante produtos propios dese lugar e comidas típicas que é o que lle chama a atención aos extranxeiros.

En conclusión, a popularidade da cociña tamén ben ven dada pola televisión ou polas novas tecnoloxías porque agora os que teñen importancia saen na televisión e gañan moitos cartos e isto fai que cada vez haxa máis xente traballando disto. As novas tecnoloxías como os telefonos vbiles tamén teñen que ver porque os usuarios colgan a comida e o lugar onde é, e á xente chamalle a atención polo que despois van a ese restaurante a comer.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra