GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0140

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/03

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Neste Este texto de Fran Alonso é un fragmento narrativo publicado en Dorna 27. No que o tema fundamental é o enfado que colle o gastrónomo cando come, a comida alimentos en mal estado.

Na actualidade a cociña esta adquirindo moita popularidade e iso se debe a divulgación que se estan a facer nos medios.

Un dos programas con máis éxito na actualidade é master chef, o cal consiste en que varias un conxunto persoas descoñecidas van cociñando unha serie de pratos mandados por uns xueces, eos superando millores pratos pasan a seguinte ronda e o final gaña a un e será famoso.

Ademais distes programas de televisión tamen se esta popularizando debido as nume numerosas persoas que estudian Hosteleria, vese que é unha carrera que chamea e onte uniuse unha universidade de Inglaterra a unha galega ca finalidade de que os mozos/as poidan seguir estudando alí Hosteleria.

A verdade e que a Hosteleria gústalle a xente eu creo que vai a ser unha moda duradeira polo meiro feito de que da cantidade de xente que lle gusta.

Como conclusión, gustaríame a sociedade española síntese moi atraída pola sua gastronomía e síntese orgullosa dela e considero que é parte da nosa cultura e que nin o paso do tempo vanos facer olvidar o noso gusto pola comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt