GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0142

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/05

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos nosos días é habitual que un grupo de amigos, unha familia ou unha parella vaian comer nun restaurantes os fins de semana. Podemos ver unha gran oferta gastronómica nunha mesma cidade, cociñados distintos e mesmo comidas tradicionais de lugares lonxanos.

A cociña, é agora entendida case como unha arte, debido a súa costosa elaboración e a trata importancia da boa materia prima. Pero tamén é certo que algúns sectores gastronómicas, dende o meu punto de vista, levan esta a esta elabora esta elaboración demasiado lonxe.

Como todo sector artístico acaban levando ás artes a ao mundo do consumismo e o capitalismo, xa que ofrecen elaboracións cada vez máis sinxelas e menores cun precio moi elevado.

Aínda así, é

Ademais, co xa mencionado antes, de ter preto de nós distintas gastronomías, podemos enriquecer a nosa propia a longo prazo,. algo que dDende o meu punto de vista é a calquera cousa que enriqueza culturalmente é beneficioso para a sociedade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra