GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0143

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/06

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía é un ámbito que está acadando cada vez máis popularidade tanto en España como noutros países do mundo. Ata hai

Antigamente, non se lle daba tanta importancia, un unhas dcadas era irrelevante, dado que había cousas máis importantes como os conflictos bélicos (guerra civil, I e II Geuerra Mundial), polo que a comida cumpliía a función de garantir a supervivencia ante a situación de miseria e pobreza que había daquela.

Non obstante, tras o desenvolvemento unha vez rematado rematadas as guerras e o posterior desenvolvemento social e económico dos países europeos, prodúxose o produciuse o boom da gastronomía, especialmente no século XXI. Un caso moi conecido en España é o programa de Masterchef, que acada un considerable num porcentaxe de audiencia tcada vez que o emiten. A partir de A partir de aquí moita xente preguntarase: éE o seu exito a que se debe? debe? O lóxico sería que o ser un programa de cociña, o interese estará en aprender e coñecer máis sobre a gastronomía española, pero en realidade non é así. A humillación constante a que é sometida os concursante polo xurado, causa moito morbo e diverte moito a audiencia.

A gastronomía todavía segue crecendo aínda hoxe, polo que seguirá sendo unha tendencia no futuro.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra