GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0145

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/08

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Actualmente, a gastronomía e a cociña son uns temas moi comúns da nosa sociedade. Acadaron moita popularidade xa que existen moitos tipos de comida e a todo o mundo encantalle comer a os seus platos preferidos realizados por bos cociñeiros. A calquera persona gustaríalle comer nalgún dos mi restaurantes máis prestixiosos do mundo, xa que é un pracer para calqueira comer nun restaurante que ten dos cociñeiros máis populares.

Penso que non se trata dunha moda pasaxeira xa que leva sendo un tema moi popular desde fai moitos anos. É certo que ultimamente é un tema de grande actualidade que aparece constantemente na televisión, informando, sobre algún restaurante ou as múltiples feiras que hai en toda España na que é tradición algún pr algunha comida en concreto. Pero esto non penso que non vai cambiar xa que cada vez vólvese un tema máis recoñecido.

En A gastronomía e a cociña están a producir un cambio cultural que será duradeiro xa que estos temas gañan popularidade. As persoas que están interesadas neste tema o seguiran estando, xa que non se perde o gusto pola comida e cada vez máis persoas interesaranse por esta aficción. Ademáis é un tema que leva moitos siglos anos na nosa cultura e nu non perde seguidoras xa que a cociña aumenta a súa riqueza.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt