GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0154

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/17

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Non son unha persoa á que lle importe demasiado o tema da gastronomía, eu prefiro comer o que me pon poñen no prato e non pensar si está mal feito ou non. Pero supoño que tamén é porque non sigo moito a moda; pero hai xente á que e que probablemente sexa por tendencia.

De ser así a segunda opción, non creo que interesarse por algo porque está de moda sexa demasiado correcto, dado que moitas persoas se adican a elo profesionalmente e probable quizais non lles guste que a súa profesión sexa coñecida solo pasaxeiramente.

Aínda que non creo que sexa algo que puidese durar moito, porque a maioría da xente non pensa nas elaboracións se interesa polo que hai no prato e se se pode comer.

Mais a profesión dun gastrónomo ten que ser dura nalgúns caso e non se lle estaría dando o recoñecemento que merece.

En calquer caso, a gastronomía non debería utilizarse como unha moda pasaxeira se n senon considerala como unha profesión na que tan perigosa en certos aspectos coma calquera outra.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt