GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0159

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/22

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Ultimamente a popularidade da cociña e da gastronomía aumentaron en gran medida, isto pode ser debido a causas tan diferentes como a evolución dos medios de comunicación ou o cambio psicolóxico da sociedade hacia o gasto do tempo libre en actividades de moda.

Nos últimos anos os medios de comunicación creceron de forma exponencial, xa non son a televisión e a radio os medios máis importantes, internet posicionouse como o medio número 1. É por esta razón, a popularización de internet e a súa facil accesibilidade porque modas ou actividades como a cociña creceron enormemente. A creación de "shows" de cociña en páxinas como "Youtube" axudaron moito o crecemento da cociña xa que agora unha persona normal pode mirar facilmente unha receta e aprender como facela cun video en vez de teren que descifrar un libro de recetas.

Outra das razóns polas que se xustifica a popularización da cociña como "hobbie" pode ser porque nesta nova sociedade igualitaria os homes tamen cociñan e quizais gústanll a algunhos gústanlle máis que a outros e son eses os que empezan a seguir a cociña etc...

É por esta razón que creo que non ten nada de pasaxeiro, cada día máis e máis xente interésase pola cociña, e este interese e increíblemente útil, xa que axuda a comer mellor, apreciar o traballo propio etc...

Para rematar pode decirse que o "hobbie" da cociña creceu enormemente nestes últimos anos por razóns tan variadas como a popularización de novos medios de comunicación ou que grazas a esta sociedade igualitaria máis xente interesouse por ela. En xeral pode decirse que estas novas aficiones son totalmente positivas xa que levan con elas innumerables beneficios.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt