GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0167

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/30

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos ultimos anos e sempre a gastronomía e a cociña foron un bo escaparate en Galicia. Hai grandes restaurantes e gran calidade de comida nasnas nosas cartas, e como resultado zonas turisticas de gran calidade potenciados por restaurantes e zonas gastronómicas de primeira calidade.

A Gastronomía na zona galega está moi potenciada debido ao clima da zona, tamén debido a que Galicia é unha comunidade onde a produción agraria e a agricultura e gandaría non desapareceron e seguen tendo unha gran importancia para o sector gastronómico, ademáis, cada vez potenciase máis a función de produción agraria ou gandeira grazas ás novas tecnoloxias que nos aportan unha maior velocidade e maior calidade no modelo produtivo.

O turismo en Galicia segue crecendo e aumentando cada vez máis e con maior exito, e, unha das potenciadoras deste sector turistico é a gastronomía e os nomes de restaurantes de gran calidade.

TO sector gastronómico axuda a moitos outrosmoitos outros sectores debido a sua gran calidade, os produtos galegos por exemplo, produtos de gran famafama no ámbito Nacional.

O sector gastronómico axuda á calidade das zonas turisticas, zonas da praia, da costacosta onde cada vez máis aumenta o turismo e debido a isto hai que mellorar o trato e os servizos cos clientes.

Xa no ámbito tradicional e deixando o sector turístico as propias galegas sabemos o importante que é na zona costeira as bos servizos gastronómicos cos que contamos axudando á calidade e fama da nosa zona.

Cada vez máis vai en aumento este sector e axudando a diversos sectores mais é nosa Comunidade buscando unha mellora no ámbito e na vida das persoas que é o fundamental.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt