GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0170

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/33

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A evidencia nos di que o ser humano mellorou as súas condicións alimentarias desde o principio dos tempos, polo que é evidente que a cociña acade un valor maior e se faga popular. Sinceramente non creo que sexa unha moda pasaxeira, de feito xa desde fai anos que os programas gastronomicos na televisión gañaron unha audiencia destacable.

As causas son, en primeiro lugar, o estudo dos valores de cada alimento, que grazas a ciencia podemos entender a forma na que nos vai a favorecer cada un deles. Outras causas son a variedade de ciclos e estudos proporcionados ós estudantes, ou por herencia familiar. Neste último caso, é destacable decir que no tempo dos nosos avós , a cociña, , o feito de cociñar, era máis dado que hoxe en día, que estamos acostumados a comida de lata ou comida rápida.

A alimentación, ao mellorar a calidade ao longo dos anos, mellorou a saúde en xeral das persoas. Hoxe somos máis altos grazas á alimentación, e enfermamos menos pola mesma razón. Deste xeito quero decir que todo o que ten que ver co estudo da gastronomía, é positivo e beneficioso para todos nós, e hai que apoialo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra