GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0192

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/03

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras114
Número de lemas78
Densidade léxica68
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado22.80
Número de palabras do enunciado máis longo44
Número de palabras do enunciado máis curto11
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo1.67

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, así como pasa en literatura, a gastronomía sufriu un brusco cambio coa incorporación de técnicas novedosas, novos ingredientes...

Este cambio seguramente ven dado pola demanda, maioritariamente de clases medias e altas, de preobaren e novas experiencias, neste caso, gustativas.

Eu creo que este cambióo e moi positivo no ambito da innovación en canto a t técnicas e proceso. Sempre está ben a incorporación de cousas novas en calqueira ámbito. Ainda así penso que ultimamente toda esta serie " h de gastronomía "high quality" estase a aprobeitar das persoas ofrecendo, sobre todo, pouca comida a prezos desorbitados, sen ningunha lóxica aparente, agás esas clases demandantes que teñen poder adquisitivo suficiente e das que estos gastrónomos aproveitanse.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt