GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0195

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/06

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras212
Número de lemas115
Densidade léxica54
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado30.29
Número de palabras do enunciado máis longo54
Número de palabras do enunciado máis curto7
Número de parágrafos1
Media de enunciados por parágrafo7

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Que Na miña opinión que a gastronomía e a cociña acadaran unha gran popularidade é algo estupendo. Eu creo que esta evolución veu dada polo aumento dos viaxes e do turismo xa que para saber máis sobre a cultura dun país tes que afondar na comida, algo que moitos cociñeiros viron coma unha gran oportunidade e comezaron a perfeccionar e a aumentar as súas técnicas. O que ao principio parecía unha moda pasaxeira está resultando non selo, trátase dun factor cultural que chegou para quedarse. A min persoalmente góstame moito probar de ve cando en vez comida estranxeira, pero sobre todo que o mundo enteiro coñeza a gran cantidade de pratos íncreibles que hai na miña terra Galicia; o lacón con grelos, as filloas os freixós da miña aboa... creo que a gastronomía pode facer que aumente o turismo na nosa nación. Por outra parte este auxe gastronómico trae consigo unha gran cantidade de obesidade, sobre todo infantil, por iso debemos ter ben informada á poboación sobre como elaborar unha dieta de forma que os excesos se produzan de cando en vez. Finalmente é de dicir que non hai nada mellor que a gastronomía e que esta popularidade que agora ten trae consigo, coma xa dixen, moitas ventaxas. Así que xa sabedes, ¡todos a xantar!


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra