No mundo hai mil e unha culturas diferentes, cada rexión dentro
de cada pais ten unha cultura distinta, á da rexión do lado e, por esta regla de tres,
e cada cuil cultura é un mundo diferente.
Se hai algo que é común para todas as culturas é o feito de
sentar toda a familia ou a a ou a comunidade nunha mesa e
xantar xuntos.
É moi simple,: a comida une, e é verdade. O importante
non é estar todos contentos ou falando sen ningunha rifa,
se non estar xuntos.
A cociña é un dos sectores que nunca deixará de ter
fama, ou e si que que xunto có de hopedaxe é o em non lle pasará como o da fotografía, que caeu pola ulti utilización dos moviles con cámara integrada; xa que a todos
aunque inventen novas formas de com comida ou uns tipos de locais
de o neocociña, a todos gustaríanos ir a un sitio de cociña tradicional;
e dicir da cociña da veya cultura.
A neocociña, é un dos sectores ou tipos de empresa que mais estase
a ver nos últimos dez anos, aunque a estes servizos, non trabañan
tanto o tema da fame (como a cociña tradicional) como o tema
do sabor, estan mezclando como xa case por inxeñería xenética
sabores de distintos alimentos e mezclanadoos.
Este tipo de nova cociña sexa ou non sexa temporal, temolo que disfrutar
como o facemos ca coa cociña tradicional, é dicir: xuntos.