GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0200

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/11

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras218
Número de lemas102
Densidade léxica47
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado31.14
Número de palabras do enunciado máis longo62
Número de palabras do enunciado máis curto9
Número de parágrafos6
Media de enunciados por parágrafo1.17

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

No mundo hai mil e unha culturas diferentes, cada rexión dentro de cada pais ten unha cultura distinta, á da rexión do lado e, por esta regla de tres, e cada cuil cultura é un mundo diferente.

Se hai algo que é común para todas as culturas é o feito de sentar toda a familia ou a a ou a comunidade nunha mesa e xantar xuntos.

É moi simple,: a comida une, e é verdade. O importante non é estar todos contentos ou falando sen ningunha rifa, se non estar xuntos.

A cociña é un dos sectores que nunca deixará de ter fama, ou e si que que xunto de hopedaxe é o em non lle pasará como o da fotografía, que caeu pola ulti utilización dos moviles con cámara integrada; xa que a todos aunque inventen novas formas de com comida ou uns tipos de locais de o neocociña, a todos gustaríanos ir a un sitio de cociña tradicional; e dicir da cociña da veya cultura.

A neocociña, é un dos sectores ou tipos de empresa que mais estase a ver nos últimos dez anos, aunque a estes servizos, non trabañan tanto o tema da fame (como a cociña tradicional) como o tema do sabor, estan mezclando como xa case por inxeñería xenética sabores de distintos alimentos e mezclanadoos.

Este tipo de nova cociña sexa ou non sexa temporal, temolo que disfrutar como o facemos ca coa cociña tradicional, é dicir: xuntos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra