GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0201

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/12

Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, xa que a de antes era ao típicao prato da avoa, que eu nos mesmos lugares de sempre.

Ben é certo que a calidade é magnífica e por así dicilo "vas ao seguro". sen embargo, nNa última década viuse como os se foron abrindo restaurantes en moitos lugares, con comida "moderna", innovadora, de mezclas de sabores e de diferentes part culturas do mundo, o que fan enriquecer as persoas.

A todo isto no cómpre sumarlle a creación de postos de comida rápida pola sobre vehículos ou en locais.

Agora na rúa podese ver a unha persoa comendo un cucu corrosco de croquetas, un xeado dobre e ata bebendo unha sopa china, cousa que antes non pasaba.

Tamén é necesario ter en conta que agora hai servizo a domicilio, non de pizzas, senón de todo tipo de comida, e é tan fácil como chamar por teléfono e pedila ou mesmo utilizando unha aplicación co móvil.

Sen Porén, cómpre non

Porén, cómpre non esquecerse da gastronomía de antes.

Aquela que un prato xa te cheas. É certo que non tiña ten unha gran variedade de alimentos con respecto á de hoxe e sabores en comparación ca de hoxe, sen embargo ao probala levamos non haberá comida feita con máis paixón ca esa.

En definitiva, a gastronomía de hoxe foi creándose a partir de innovacións nas técnicas de elaboración e a mezcla de sabores das ca anterior. Calquera das dúas esta boa e hai Uns prefiren unha e outros a outra, pero polo que cómpre non perder ningunha das dúas, xa que para gustos, "sabores"!


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt