CORT_0237
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/03
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A popularidade da gastronomía aumentou considerablemente
estes últimos anos. Isto pode deberse á súa aparición
masiva nos medios de comunicación con programas da
televisión como "Master Chef" e outros tantos. Tamén pode ser pola súa relevancia no ámbito social, xa
que agora non so as mulleres cociñan polo que a cociña e
algo que esta relacionado con todo o mundo, polo que,
se temos en conta este argumento podemos dicir que é
un cambio cultural, ademáis se todo o mundo ten relación
coa cociña esta pasa a ser un tema de interés xeral e
se é un tema de interés xeral acada cada vez máis
popularidade,.
Certo é que non todo o mundo cociña pero a cociña non
é, aunque aínda que tamén pode selo en menor medida, algo
lúdico senon unha necesidade., e que esta sexa unha
necesidade fai que a xente, quera ou non, entre en contacto
con ela e a coñeza aumentando a súa popularidade.
Volvendo á súa aparición nos medios de comunicación,
pode ser que esta aparición sexa debido á súa crecente
popularidade e non que a popularidade desta veña dada
pola súa aparicion nos medios de comunicación.
Como conclusión dicir que o cambio é cultural xa que
a cociña non é algo so de mulleres .senon algo co que
todos temos que relacionarn nos relacionar.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra