GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0237

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/03

Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A popularidade da gastronomía aumentou considerablemente estes últimos anos. Isto pode deberse á súa aparición masiva nos medios de comunicación con programas da televisión como "Master Chef" e outros tantos. Tamén pode ser pola súa relevancia no ámbito social, xa que agora non so as mulleres cociñan polo que a cociña e algo que esta relacionado con todo o mundo, polo que, se temos en conta este argumento podemos dicir que é un cambio cultural, ademáis se todo o mundo ten relación coa cociña esta pasa a ser un tema de interés xeral e se é un tema de interés xeral acada cada vez máis popularidade,.

Certo é que non todo o mundo cociña pero a cociña non é, aunque aínda que tamén pode selo en menor medida, algo lúdico senon unha necesidade., e que esta sexa unha necesidade fai que a xente, quera ou non, entre en contacto con ela e a coñeza aumentando a súa popularidade.

Volvendo á súa aparición nos medios de comunicación, pode ser que esta aparición sexa debido á súa crecente popularidade e non que a popularidade desta veña dada pola súa aparicion nos medios de comunicación.

Como conclusión dicir que o cambio é cultural xa que a cociña non é algo so de mulleres .senon algo co que todos temos que relacionarn nos relacionar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra