GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0263

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/29

Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

paso dos anos, a gastronomía comezou a ter unha gran importancia. Antes non todo o mundo tiña acceso a moita diversidade alimenticia, polo que tiña que conformarse co que tiña, que, normalmente, era pouco. Nas casas máis modestas facían caldos, cocidos ou tortas cousas sinxelas que lles chearan e quentaran .

Por outra banda aos ricos sempre lles gustou comer ben, os pratos elaborados e abundantes eran os seus favoritos.

Pero agora e distinto, a xente ten un maior acceso aos alimentos, e ademáis, despois de traballar moito a ninguén lle apetece cociñar, polo que rematan por ir a un restaurante. A todos gústanos comer ben, e se non o temos que cociñar nos mellor aínda. Agora o que máis gusta é a comida minimalista, o que vén sendo un punto no medio dun prato, iso si, moi elaborado. Na miña opinión, é moi posible que este tipo de comida pase de moda, pero o que seguro non vai pasar de moda é a gran popularidade da cociña. Acostumámonos Acostumámonos a comer ben, ademáis non so hai restaurantes de luxo, os hai de todolos todos os tipos e todos os tipos, e adaptados a todas as carteiras. A gastronomía é unha arte moi preciada hoxe >en día, polo que, no que a min respecta, non creo que vaia a ser algo pasaxeiro, cambiará seguramente, todo cambia e avanza, pero creo que no esencial continuará, e seguiremos disfrutando da exisita exquisita gastronomía dos restaurantes.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt