GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0265

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/31

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras135
Número de lemas76
Densidade léxica56
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado16.88
Número de palabras do enunciado máis longo24
Número de palabras do enunciado máis curto10
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo4

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Co paso do tempo a gastronomiía e a cociña viñeron gañando aficionados. O que antes era considerado un traballo ou un labor das mulleres cten cada vez máis presenza masculino, tanto na casa como no profesional. Poderíase pensar que isto era unha moda pasaxeira, pero co aumento de integrantes que sofre cada ano queda claro que non o é.

Pódese definir cociñar como o proceso de elaborar alimentos para a súa inxestión. Pero caoas novas técnicas que aparecen cada ano é máis ben unha ciencia, e mesmo unha arte. Ciencia porque utilizas procesos químicos na elaboración dos alimentos, e arte porque sempre se quere deixar o plato o máis bonito posible. Pero coas novas técnicas que aparecen continuamento é o mesmo. A ciencia que precisas na elabaoración é arte, deixando abraiadas a todas as persoas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt