GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0282

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/02

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras208
Número de lemas95
Densidade léxica46
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado29.71
Número de palabras do enunciado máis longo43
Número de palabras do enunciado máis curto21
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.75

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O autor do texto, pon de manifiesto a idea de que a gastronomía e a cociña foron desenvolvéndose en gran medida, chegando a ter unha gran popularidade.

Desde o meu punto de vista, que é verdade que todo o relacionado coa cociña foi tendo moita popularidade, pero ¿porque cal é a súa causa ? Na miña opinión, débese que hoxe en día existen modas que fan que a xente as siga, como si estivesen cegos e non tivesen outras cosas que facer. Aínda así, a cociña en xeral é algo bastante normal, no relevante a xa que a xente lle gusta facer recetas, para logo cociñarlas.

Polo tanto, podemos dicir que é unha moda pasaxeira, xa que en realidade o facemos para o noso beneficio propio, para contentar a outras persoas ou para sentirnos importantes. Por iso, a popularidade da cociña e a gastronomía débese a nós mesmos, xa que somos nós os que a difundimos pola polos medios de comunicación, é dicir, nós somos os que a popularizamos.

En conclusión, a popularidade da cociña é causa das modas que existen hoxe en día, pero o importante é que somos as persoas as que a caracterizamos como algo esencial para a nosa vida diaria, xa que (como dixen antes) sentímonos ben facéndoo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt