CORT_0285
ABAU/2016-2017/CD08/xuño/05
Comisión Delegada | 08 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
É certo que a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade. A cociña
pasou de servir para alimentarnos a ser
todo un arte complexo. O que antes chamábase
cociñeiro ahora é todo un artista. Este
fenómeno aconteceu dende fai uns anos
de una forma case espontánea, sen saber
ninguén de onde saliu exactamente estas
ganas de ir a sitios onde os platos
son ridículos e os precios son un disparate,
pero como é "moderno" pois ninguén din
nada e todos imos como borregos. Esta
situación demostra que si algo ponse de
moda, por moi al calquera cousa pode
ponerse de moda, por moi estúpida que
sexa. Eu penso que isto é unha mezcla
entre n máis unha moda que un
cambio cultural (ou eso quero pensar)
xa que a cociña t novedosa non
levou á cociña tradicional, se non que máis ben se compaxinan e as dúas
poden funcionar se existe a outra. Penso
que é unha moda porque este invento
triunfou por ser moderno, polo tanto cando
veña algo máis moderno, triunfará por
encima do anterior, so o que ten as
modas, van e volven pero non poden quedarse
e triunfar no longo do tempo como a
cociña tradicional neste caso.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra