GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0285

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/05

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É certo que a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade. A cociña pasou de servir para alimentarnos a ser todo un arte complexo. O que antes chamábase cociñeiro ahora é todo un artista. Este fenómeno aconteceu dende fai uns anos de una forma case espontánea, sen saber ninguén de onde saliu exactamente estas ganas de ir a sitios onde os platos son ridículos e os precios son un disparate, pero como é "moderno" pois ninguén din nada e todos imos como borregos. Esta situación demostra que si algo ponse de moda, por moi al calquera cousa pode ponerse de moda, por moi estúpida que sexa. Eu penso que isto é unha mezcla entre n máis unha moda que un cambio cultural (ou eso quero pensar) xa que a cociña t novedosa non levou á cociña tradicional, se non que máis ben se compaxinan e as dúas poden funcionar se existe a outra. Penso que é unha moda porque este invento triunfou por ser moderno, polo tanto cando veña algo máis moderno, triunfará por encima do anterior, so o que ten as modas, van e volven pero non poden quedarse e triunfar no longo do tempo como a cociña tradicional neste caso.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra