GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0289

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/09

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Coa chegada do novo século e o avance das tecnoloxías fai que cada vez resulte máis doado as comunicacións cos diferentes países existentes no noso mundo.

A gastronomía coñeceu un aumento favorable debido a todo o proceso de globalización no que estamos inmersos. Á hora de realizar unha viaxe non é importante a diversidade dos monumentos senón que tamén importa a comida. En parte, eu creo que é a comida e o tipo de alimentación tamen forman parte da cultura. Moitas veces e Pódese aprender moito analizando os tipos de dietas réximes levadaos a cabo nos diversos países.

Por outra banda, eu penso que por mor de toda a crise e a escaseza de diñeiro para viaxar axudou a este aumento da importancia da gastronomía, é dicir, cada vez resulta máis doado atopar restaurantes ou se departamentos nos supermercados adicados a comidas extranxeiras, e por decilo dalgunha maneira é unha forma barata e doada de achegarte a un país sen marchar da casa. Pero non a gastronomía medrou a nivel internacional. Cada vez son máis os programas televisivos adicados a aprender a cociñar o mellorar os teus coñecementos.

Quizás todo esto reside na búsqueda dun futuro mellor e chegando á conclusión de que un negocio de hostelería pode funcionar porque a fame non se esgota e é algo que temos todos.

Creo que é un fenómeno a longo prazo xa que cada vez existen máis afecionados a boas comida e de altos graos de calidade. Comer para moitos é un gran pracer e se a eso engadímoslle a posibilidade de aprender forman unha éxito combinación moi boa que pode aportar grandes éxitos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra