GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0293

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/13

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras237
Número de lemas109
Densidade léxica46
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado39.50
Número de palabras do enunciado máis longo74
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1.20

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña durante estes últimos anos alcanzaron certa popularidade, moita máis xente quere dedicarse a este ámbito o que lugar a que esta profesión aumente.

A gastronomía e a cociña é un campo de certo traballo e esforzo, xa que unha vez que rematas certa carreira e te dedicas á gastronomía, exerces este traballo que é moi importante nos nosos días, xa que a todos nos gusta ir a comer fóra algunha vez sexa ca túa moza, mozo, pais, nais...

É un ámbito como xa dixen que require esforzo e tamén imaxinación a hora de elaborar un prato, xa que ás veces facemos un prato e non nos sae igual de rico, por exemplo... por iso debemos esforzarnos cando fagamos unha cousa que en realidade nos guste.

A gastronomía é un campo subxectivo, xa que non a todo o mundo lle gusta a mesma preparación para un prato, e por iso os cociñeiros deberían sempre aceptar as críticas das persoas ainda que non lles guste; porque ás veces estas críticas serven para facer novos e mellores pratos; xa que os gastrónomos aprenden toda a vida e estes deberían sempre utilizar as ideas que lle dan importantes gastrónomos como o do texto.

Todos sabemos que a gastronomía e a cociña é algo difícil, pero si en realidade che gusta isto, tes que adaptarte as críticas da xente porque moitas veces obterás resultados máis bos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra