GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0332

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/05

Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos ultimos anos, tanto a gastronomía coma a cociña alcanzaron unha grande popularidade entre os consumidores, isto ten varios isto está influenciado por varios factores, entre estes poderiamos ver unha nova volta a cociña máis tradicional e un lixeiro afastamento da cociña deconstructivista e experimental, ainda que claro está que esta segue a facerse, tamén esta o factor económico, xa que as familias teñen un pouco máis de diñeiro e poden permitirse ir a comer fora de cando en vez, tamén os programas de cociña, cada vez máis en auxe, axudan a este crecemento, aínda que neste caso a axuda e recíproca.

persoalmente, non creo que ista sexa unha moda pasaxeira, xa que a comida é algo vital para nós, e tes xuntas unha necesidade, vai aparecer alguén que a cubra, e se a eiso sumámoslle o factor de que danos a comida feita e nin temos que recoller, e un gran negocio,. A cociña tamén pode ser unha arte, xa que coma calquera outro ámbito sufriu moita evolución, o meu punto de vista pode diferir , pero tamén teño unha visión máis cercana, xa que o meu irmán traballa e estudou [e tamén traballa] no mundo hostelero e da restauración, o cal, como xa dixen, permiteme ter este tipo de visión.

Para finalizar, comentar como a cociña, a pesares de ter sufrido mellores ou peores épocas, pero sempre estivo ahí, e por eisto que non qcreo que sexa unha simple moda e é algo que xa estaba e seguirá estando no noso mundo por moito tempo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra