GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0334

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/07

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras180
Número de lemas94
Densidade léxica52
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado36
Número de palabras do enunciado máis longo54
Número de palabras do enunciado máis curto23
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.25

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Durante os últimos anos a gastronomía cobrou importancia no ámbito hosteleiro debido a integración da cociña moderna e de novos medios de cociñado.

Ao mesmo tempo que unha forma de vestir ponse de moda, un prato ou unha t técnica de cociña tamén, como é o caso da cociña moderna, unha técnica baseada en presentar un alimento, ou un anaco de este, nun prato grande e que o que comensal coma sea para darlle sabor ao padal, nada mais. Este método cada día atrae a máis xente aos restaurantes, creando incertidume de que tendrá ese prato diferente ao de toda a vida.

Pero por outro lado, isto é soamente unha moda, polo que nun certo tempo aparecerá a competencia que fa que desapareza, pero mentres que non o faga seguirá sendo unha técnica de cociña moi cara e sen apenas alimento.

En conclusión, durante os últimos anos a gastronomía sitúase en auxe grazas á innovación das técnicas hosteleiras, pero non é un proxecto sostenible para a nosa sociedade debido ao elevado precizo que ten e ao nulo alimento que contén cada plrato.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt