GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0336

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/09

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas89
Densidade léxica50
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado29.50
Número de palabras do enunciado máis longo42
Número de palabras do enunciado máis curto17
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.50

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Baixo o meu punto de vista, hoxe en día valorase moito a cocixa gastronómica, a pesar de que cada vez máis elaboranse comidas de mala calidade e moi procesadas, como é o caso da comida rápida. Xa que non hai máis que abrir os ollos para ver que cada día hai máis Burguer Kings, Donner Kebbab, Mc Donnalds, etc.

Pero co paso do tempo e coa chegada dunha maior información, dímonos conta de que este tipo de alimentos son moi perxudiciais para a saude e que causa problemas como co o colesterol, sobrepeso...

É un dos motivos polos que a gastronomía colleu moitísima popularidade, xa que é comida de calidade, e como di o dito: "somos o que comemos". E non é mellor para a saude senon que é moito máis degustable para o paladar.

Eu penso que non é unha moda pasaxeira, ou unha corrente que non durara moito máis, senon que co paso do tempo temos máis información sobre os danos da comida de mala calidade e ao mesmo tempo o positivo dunha boa alimentación.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt