GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0344

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/17

Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A comida é algo que todos consumimos diariamente, e nos últimos anos tense dado un auxe na gastronomía, cociña de autor e demais asuntos relacionados con ela.

O que Esto leva a unha pregunta: ¿Por qué?, e o que é máis importante: Porque qué agora? e ata cando?

Eu persoalmente creo que nesta época estamos máis abertos e concienciados na búsqueda de novos tipos de arte. Esto maniféstase tamén no recoñecemento de disciplinas que ata agora non habían sido recoñecidas como meritorias, como por exemplo o graffitti e neste caso a gastronomía.

Hai que recoñecer que hai unha gran diferen cambio entre comida que facemos simplemente para alimentarnos e a que se fai para disfrutar. Esta última opción non é capaz de facela todo o mundo, innovar e facer difsfrutar aos demais é unha dificil tarefa. Así que espero que aqueles que consiguen facelo sexan sigan sendo recompensados como ata agora,. Vemos que tanto no sector turismo, promovendo as viaxes gastronómicas, como na tele con programas e concursos como de cociña, promóvese esta actividade.

Tal vez o auxe da gastronomía tamén se deba á cantidade de ingresos que xenera, e que ata agora era un campo inexplorado.

Persoalmente creo que neste sector aiínda hai moito que explorar e que innovar, e polo tanto seguirá sendo máis duradeiro no tempo aínda que en perigo de extinción en canto a fin de contas, a comida é a como a pintura, sempre haberá posibilidades de innovar e infinitos camiños que andar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt