CORT_0344
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/17
Comisión Delegada | 09 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A comida é algo que todos consumimos diariamente, e nos
últimos anos tense dado un auxe na gastronomía, cociña
de autor e demais asuntos relacionados con ela.
O que Esto leva a unha pregunta: ¿Por qué?, e o que
é máis importante: Porque qué agora? e ata cando?
Eu persoalmente creo que nesta época estamos máis
abertos e concienciados na búsqueda de novos tipos
de arte. Esto maniféstase tamén no recoñecemento
de disciplinas que ata agora non habían sido
recoñecidas como meritorias, como por exemplo o
graffitti e neste caso a gastronomía.
Hai que recoñecer que hai unha gran diferen cambio
entre comida que facemos simplemente para
alimentarnos e a que se fai para disfrutar.
Esta última opción non é capaz de facela todo
o mundo, innovar e facer difsfrutar aos demais
é unha dificil tarefa. Así que espero que
aqueles que consiguen facelo sexan sigan sendo
recompensados como ata agora,. Vemos que
tanto no sector turismo, promovendo as viaxes
gastronómicas, como na tele con programas e
concursos como de cociña, promóvese esta actividade.
Tal vez o auxe da gastronomía tamén se
deba á cantidade de ingresos que xenera, e
que ata agora era un campo inexplorado.
Persoalmente creo que neste sector aiínda hai
moito que explorar e que innovar, e polo
tanto seguirá sendo máis duradeiro no tempo aínda que en perigo de extinción en canto
a fin de contas, a comida é a como a pintura,
sempre haberá posibilidades de innovar e
infinitos camiños que andar.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt