A medida que a sociedade avanza, todas as cousas precisadas pola
sociedade, tamén. Os pratos son algo moi importante, as a maioría de persoas
comen tres ou 4 tres ou catro veces ao día, e de ahí, o motivo de que
a gastronomía hoxe en día esté tan avanzada.
Se vas a librería, encontras unha gran variedade de libros de cociña, e
cada un cun gran número de pratos. Polo que, aprender a cociñar é
axeitado e fácil para todos.
CAdemais, nuestra a nosa sociedade é unha sociedade consumista. Cada vez complicanse
máis os pratos e fanse máis exóticos. Eu creo que avanzou tanto a
gastronomía pola súa presenza no noso día a día, aprender a cociñar
sempre é útil e ademais, a quen non lle gusta comer?
Hoxe en día, eu creo que hai máis pratos porque as sociedades se
modernizan. As empresas buscan novas recetas para sorprender ao clien
te.
Tamén é certo, que a gran gastronomia, so está nas mans das persoas
que teñen un miínimo de diñeiro. A alta cociña, como cociñar marisco,
grandes e complicados postres, ou cabiar peixes, ou entrecot entrecot... son alimentos
caros e que non están dispoñibles para todo o mundo.
Por ese motivo, eu creo que unha certa cómplexidad dificultade, non sempre
está no alcance de todos.
Aunque, eu apoio este movemento, al fi se o pensamos ben é algo
útil, case necesario e que servirannos ao longo de toda a nosa vida.
Ademais, cada persoa gasta o diñeiro no que quere, e se a alguén
lle gustalle comer ben, non entendo porque non o vai poder facer.