GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0347

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/20

Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A medida que a sociedade avanza, todas as cousas precisadas pola sociedade, tamén. Os pratos son algo moi importante, as a maioría de persoas comen tres ou 4 tres ou catro veces ao día, e de ahí, o motivo de que a gastronomía hoxe en día esté tan avanzada.

Se vas a librería, encontras unha gran variedade de libros de cociña, e cada un cun gran número de pratos. Polo que, aprender a cociñar é axeitado e fácil para todos.

CAdemais, nuestra a nosa sociedade é unha sociedade consumista. Cada vez complicanse máis os pratos e fanse máis exóticos. Eu creo que avanzou tanto a gastronomía pola súa presenza no noso día a día, aprender a cociñar sempre é útil e ademais, a quen non lle gusta comer?

Hoxe en día, eu creo que hai máis pratos porque as sociedades se modernizan. As empresas buscan novas recetas para sorprender ao cliente.

Tamén é certo, que a gran gastronomia, so está nas mans das persoas que teñen un miínimo de diñeiro. A alta cociña, como cociñar marisco, grandes e complicados postres, ou cabiar peixes, ou entrecot entrecot... son alimentos caros e que non están dispoñibles para todo o mundo.

Por ese motivo, eu creo que unha certa cómplexidad dificultade, non sempre está no alcance de todos.

Aunque, eu apoio este movemento, al fi se o pensamos ben é algo útil, case necesario e que servirannos ao longo de toda a nosa vida. Ademais, cada persoa gasta o diñeiro no que quere, e se a alguén lle gustalle comer ben, non entendo porque non o vai poder facer.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra