GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0376

ABAU/2016-2017/CD10/xuño/07

Comisión Delegada10
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, xa que pasaron a ser temas que prácticamente lle interesan a todo o mundo. Antes, a cociña era un tema que pasaba desapercibido na sociedade e agora non.

Na miña opinión, unha das causas de esta popularidade repentina pode ser a cantidade de programas televisivos de cociña que dan na televisión últimamente. Son programas que en pouco tempo acadaron moita audiencia e todo o mundo se interesou por eles. Per Parece que de repente a todo o mundo lle gusta cociñar.

Por outra banda, o tema da gastronomía supón unha gran importancia no noso país, e especialmente en Galicia. Somos unha comunidade cunha excelente gastronomía e cociña e creo que é unha cousa que todos deberiamos cuidar xa que é un dos grandes motivos polos que Galicia ten un atractivo turístico. É un recurso moi beneficioso para toda a nosa sociedade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt