CORT_0376
ABAU/2016-2017/CD10/xuño/07
Comisión Delegada | 10 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña
acadaron moita popularidade, xa que pasaron a ser
temas que prácticamente lle interesan a todo o
mundo. Antes, a cociña era un tema que pasaba
desapercibido na sociedade e agora non.
Na miña opinión, unha das causas de esta popu
laridade repentina pode ser a cantidade de programas
televisivos de cociña que dan na televisión
últimamente. Son programas que en pouco tempo
acadaron moita audiencia e todo o mundo se
interesou por eles. Per Parece que de repente a
todo o mundo lle gusta cociñar.
Por outra banda, o tema da gastronomía supón
unha gran importancia no noso país, e espe
cialmente en Galicia. Somos unha comunidade
cunha excelente gastronomía e cociña e creo
que é unha cousa que todos deberiamos cuidar xa
que é un dos grandes motivos polos que Galicia
ten un atractivo turístico. É un recurso
moi beneficioso para toda a nosa sociedade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt