GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0382

ABAU/2016-2017/CD10/xuño/13

Comisión Delegada10
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña foron acadando gran popularidade neste tempo, en e son mais cada vez mais as persoas que acaban dedicando a su vida a este mundo.

Cada vez podemos ver mais premios ou recoñecementos hacia este ámbito. Así como títulos ou profesións de recoñecido presti persoas que se adi dedican a esta profesión e que acaban sendo de recoñecido prestixio.

A importancia vai medrando cada vez mais, e son moitas as persoas que buscan os mellores sitios para xantar co fin de satisfacer os seus gustos.

Pero Aínda que son poucas as persoas que se poden permitir tales luxos, xa que un xantar en algun restaurante de recoñecido prestixio e que conte coas coñecidas estrelas 'michelin' non é apto para a bolsillo carteira de todo o mundo.

Ata fai relativamente pouco tempo, non existían os chamados cordón de ouro nin títulos semellantes relacionados con este ámbito da gastronomía, polo que a existencia dos dos p destes prestixiosos restaurantes podería ser nada mais q cunha moda pasaxeira, ou polo contrario, un ámbito que vaia crecendo co paso do tempo e que continúe acadando importancia.

Unha das causas que fai crecer a gastronomía é o turismo e xa que cada vez máis persoas buscan lugares onde se coma ben, e por outro lado, cociñ os cociñeiros queren satisfacer aos turistas e acadar prestixio na dentro da súa profesión.

Polo tanto, a gastronomía e cociña podería non ser so unha moda pasaxeira e un cordón de ouro podería acabar collendo o mesmo prestixio d cun actor de Hollywood.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt