CORT_0382
ABAU/2016-2017/CD10/xuño/13
Comisión Delegada | 10 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a cociña foron acadando gran popularida
de neste tempo, en e son mais cada vez mais as persoas que
acaban dedicando a su vida a este mundo.
Cada vez podemos ver mais premios ou recoñecementos hacia
este ámbito. Así como títulos ou profesións de recoñecido presti persoas
que se adi dedican a esta profesión e que acaban sendo de
recoñecido prestixio.
A importancia vai medrando cada vez mais, e son moitas as
persoas que buscan os mellores sitios para xantar co fin de
satisfacer os seus gustos.
Pero Aínda que son poucas as persoas que se poden permitir tales
luxos, xa que un xantar en algun restaurante de recoñecido
prestixio e que conte coas coñecidas estrelas 'michelin' non é apto
para a bolsillo carteira de todo o mundo.
Ata fai relativamente pouco tempo, non existían os chamados
cordón de ouro nin títulos semellantes relacionados con este ámbito
da gastronomía, polo que a existencia dos dos p destes prestixiosos restaurantes podería ser nada mais q cunha moda pasaxeira,
ou polo contrario, un ámbito que vaia crecendo co paso do
tempo e que continúe acadando importancia.
Unha das causas que fai crecer a gastronomía é o turismo
e xa que cada vez máis persoas buscan lugares onde se coma
ben, e por outro lado, cociñ os cociñeiros queren satisfacer aos
turistas e acadar prestixio na dentro da súa profesión.
Polo tanto, a gastronomía e cociña podería non ser so unha
moda pasaxeira e un cordón de ouro podería acabar collendo
o mesmo prestixio d cun actor de Hollywood.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt