GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0396

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas91
Densidade léxica51
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado25.29
Número de palabras do enunciado máis longo49
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo2.33

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos díans que corren a gastronomiía e cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade, pero debido a que?

Moitísima xente pensa que actualmente a gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na gastronomía deixando de lado a conservación do local. Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que veu cun boom porque realmente nos tempos que corren, a xente que vai a un restaurante o único que quere é comer un bo prato e quedar sen fame, non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito máis agradable que un prato de lacón con grelos, por exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo o meu punto de vista, como veu, irase.

En definitiva, é moi bonito ver visualmente os pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o que se cobra por eles é excesivo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra