GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0397

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/05

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras93
Número de lemas65
Densidade léxica70
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado15.50
Número de palabras do enunciado máis longo22
Número de palabras do enunciado máis curto12
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo3

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É verdade que nos últimos anos o campo da hostelería e gastronomía están en auxe.

Ademais, na zona en que vivimos

Isto débese en parte á recuperación económica, pois a gastronomía non é barata que digamos. Máis, por outra parte, en A coruña temos unha escola de hostelería moi boa, a de Pontedeume, de onde salen hosteleiros moi bos. Aquí en Ferrol existe un restaurante experimental que mezcla cociña galega con xaponesa. Así, encontramos dim sum de churrasco, ou sargo crudo cunha salsa xaponesa. Parece que esta tendencia vai a ser un cambio cultural, e non solo unha moda pasaxeira.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt