CORT_0398
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/06
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía é actualmente considerada
como un gran fenómeno. Cada vez a cociña ten
máis popularidade, máis interesados nela na
súa evolución e nos novos sabores.
Os medios de comunicación teñen gran importancia
na
Os medios de comunicación así como as redes
sociais teñen a culpa desta nova fevre da gastrono
mía. Esta nova visión da cociña está acompañada
de novos colores, sabores e incluso texturas que
procúranse a través dos alimentos de sempre.
É máis complexo cociñar agora para un restaurante,
posto que o que está "na onda" son plratos
aparentemente tradicionais, pero que en realidade
afástanses moito deste título. iIsto xerou novos
postos de traballo. Cada vez máis persoas están
interesadas en aprender esta nova arte. Prepá
ranse nas universidades e incluso algúns deles
abren os seus propios negocios.
Por outra parte, a cociña tradicional está deixando
de ter valor e sobre todo clientela. Aínda que
todavía hai xente interesada nos plratos típicos
de cada lugar é cada vez un pouco máis difícil
atopar restaurantes onde os fagan. A nova
cociña, que é case coma unha obra de arte,
caracterízase por ser "minimalista". A cantidade
de comida disminuiu mentres que os prezos
aumentaron, o que resulta contradictorio.
A día de hoxe é complexo atopar restaurantes
asequi de baixo prezo ou económicos.
Esta moda, como todas, pasará. A gastronomía
sempre terá un lugar no mundo laboral,. mais
non o actualA xente pagará por comer e non
por ver obras de arte reflexadas nos seus pratos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra