GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0400

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/08

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras200
Número de lemas102
Densidade léxica51
Número de enunciados3
Media de palabras por enunciado66.67
Número de palabras do enunciado máis longo132
Número de palabras do enunciado máis curto28
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo1

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía hoxe en día está moito máis presente que antes, cada vez vense máis programas de cociña e xente que comeza a interesarse por esta cultura, uns por como actividade de ocio e outros co desexo de exercer e traballar como cociñeiro.

Pode ser que eisto sexa unha moda do momento que viñese cada vez sexa máis a xente que está no mundo da cociña por influencia doutros, pero sin embargo iso non é malo, a cociña sempre estivo ahí, p e é posible que fose collendo forzas e as manteña e perdure no tempo, xa que non deixa de ser unha pasión para moita xente, forma de relaxación e incluso de transmitir as túas ideas e emocións, coas cores, os sabores e sobre todo coa variedade de campos culturas que existen e con isto unha im inmensa cantidade de pratos e convinacións de ingredientes, despertando así tambe tamén as gañas de coñecer e innovar, sobre non exclusivamente cos ingredientes senon tamén coas técnicas, xa que cada vez hai n aparecen novas por exemplo, as de vanguardia, con sifóns, nitróxeno líquido... e moitas máis que hai e que aparecerán.

Considero que se algo che gu che gusta e disfrutas con el, non te cansarás, por que ao final innovarás

Considero así que é un cambio cultural duradeiro e que seguirá collendo forzas, porque tamén hai moitos nenos que lle acércanse a este mundo da cociña dende moi pequenos,. ademáis nunca é tarde e no caso de que fose pasaxeiro


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra