GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0404

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/12

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras140
Número de lemas76
Densidade léxica54
Número de enunciados10
Media de palabras por enunciado14
Número de palabras do enunciado máis longo24
Número de palabras do enunciado máis curto9
Número de parágrafos6
Media de enunciados por parágrafo1.67

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía á vez que a cociña veñen da man de emprender viases. A medida que aumentan as vacacións, aumenta a gastronomía. Pois, quen non vais de viase para probar a boa comida?

Sempre teñen máis ganancias aquelas cidades que teñen boa cociña e boa fama Galiza, por exemplo é moi famosa pola sua cociña, o polvo galego, a maior parte dos seus turistas e grazas a súa gastronomía. tamén No verán, isto aumenta xa que Pero A a boa gastronomí comida é un luxo, non todos poden participal nel.

É decir, que comer ftamén ten aos súaseus peros pois non está ao alcalce de calquera.

En certo modo, os restaurantes benefícianse moito, sobre todo durante épocas de vacacións Mais, a pesar do alto custo disto, a xente non se desquita e priva dun vbó almorzo.

A gastronomía e unha moda, ademais dun vicio que sempre estará presente.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt