GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0405

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/13

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras350
Número de lemas141
Densidade léxica40
Número de enunciados17
Media de palabras por enunciado20.59
Número de palabras do enunciado máis longo54
Número de palabras do enunciado máis curto6
Número de parágrafos6
Media de enunciados por parágrafo2.83

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade. A gastronomía dos diferentes países é moi abundante pero tamén moi diferentes entre . Pero na actualidade son un factor clave á hora de visitar determinados países.

De maneira que a gastronomía é un factor importante á hora de viaxar. Normalmente as persoas que son viaxeiras interésanse moito pola cultura de cada país, e a cultura tamén é a gastronomía. Este crecemento da importancia da gastronomía dase polas iganas de cociñar dos xoves. Actualmente a xente xove estase por introducir no mundo da cociña, as súas gañnas de aprender a cociñar platos de alto nivel notase claramente. A día de hoxe o sector servizos é o que ten máis salida laboral, polo tanto ser cociñeiros/as de restaurante sempre vai ter unha elevada demanda. A cociña moderna é unha tarefa bastante creativa posto que hoxe nas escolas de cociña os profesores ensínanlles aos alumnos a cociña moderna e nun restaurante ou que os principiantes ensínenlles aos cociñeiros máis veteranos as novas técnicas de cociña sempre estivo ben visto.

Por outra banda, a gastronomía na actualidade está de moda. Pódense apreciar na gran pantalla programas de cociña en numerosos canales canles de televisión. Por iso, os xoves a mocidade que se interesa pola gastronomía e cociña unha parte o fan porque está de moda. Na actualidade as modas están moi presentes nas nosas vidas e porlo cal os xoves interésanse.

Nestos momentos a cociña está a ser unha moda no país polos numerosos programas de televisión que están a emitir,. pódese dicir que a cociña na actualidade está a ser

Tamén, como motivos a favor do cambio cultural cabe mencionar que a xuventude interesada na gastronomía, aprende moitos pratos e tamén costumes diferentes e descoñecidas posto que en determinados países comen pratos moi diferentes ca os pratos típicos de aquí e por iso é unha boa maneira de coñecer culturas diferentes e sabores diferentes. Nutrirse de coñecementos novos está ben.

En resumo, a gastronomía está a dar un desenvolvemento cultural bastante elevado pola gran oferta laboral na actualidade, as novas culturas e a aportación das escolas de cociña actuais a restaurantes que elaboran comidas máis tradicionais.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt