GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0406

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/14

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O auxe da cociña

A razón dos últimos anos a cociña gañou moita fama, así como protagonismo e adeptos. Moita xente que antes a ignoraba, hoxe en día preocupase tanto polo proceso de elaboración, como pola cata proba daos pratos. A Personalmente foi un campo que sempre me gusto, e é moi visible a súa popularización e o interese mostrado sobre ela.

Dende fai moito tempo, a sociedade móvese por modas e estou de acordo que hai moita xente que mostra interés por iso. Pero tamén é certo, que hai moita outra xente que si que sinte interese de verdade, e mesmo paixón. Coñezo moita xente que está orientando os seus estudos cara este campo, mostra clara do interese e intención de impoñer este mundo na súa vida.

Entre as causas deste auxe, personalmente penso que ten moito que ver, que é un mundo que se abriu á sociedade, deuse a coñecer por dentro, todo o proceso. As revistas e os programas de te as canles de televisión, é un tema que teñen moi presente nos seus contidos ou programación; xa sexa como medio de divulgación, ou pola contra, con intención de aumentar a audiencia.

Con todo, xa sexa por moda ou por pasión e intención de vocación, é notable o auxe e fama gañado por este campo nos últimos anos. Posiblemente, consecuencia de darse a coñecer ao mundo, pero sexa como sexa está presente en moitos ámbitos e con moita forza para seguir aumentando a fama.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra