GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0407

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras196
Número de lemas109
Densidade léxica56
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado28
Número de palabras do enunciado máis longo56
Número de palabras do enunciado máis curto14
Número de parágrafos6
Media de enunciados por parágrafo1.17

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomoaía e a cociña alcanzaron o seu momento de auxe no século XXI grazas, en parte, a súa modernización dela el de

Aínda que haixa xente que renege da cociña moderna porque consideren que son pratos cunha porción pequena ou que estean acostumados a cociña tradicional, hai que admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos últimos anos.

Pasou de ser un acto cotidiá p empregado na casa a ser algo premiado por institucións mundiais e incluso protagonista de programas de televisión como "Masterchef" no que varios conscur concursantes comezan nunha competición e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso en cociña.

A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en campos como os grados medios e superiores que sustitúen aos ao bacharel e á universidade.

As redes sociais e os medios axudarona nisto como liña propulsora impulsora frente a todalas todolos públicaos. Ata as cadeas de televisión onde xa contan con numerosa audiencia., ao ao igual que as revistas.

Polo tanto, a cociña e gastronomía moderna débese considerar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que os adornos e a parte artística son realmente destacables.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt