CORT_0430
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/05
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 12 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 146 |
Número de lemas | 81 |
Densidade léxica | 55 |
Número de enunciados | 8 |
Media de palabras por enunciado | 18.25 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 30 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 4 |
Número de parágrafos | 6 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.33 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Actualmente a gastronomía é unha das figuras principais e de
interese para as persoas que desexan coñecer un novo país.
A maioría das persoas ademáis de coñee coñecer novas culturas
e vivir novas experiencias buscan experimentar explorar novas sensacións
ao saborear pratos diferentes aos que están acostumados.
Por iso a gastronomía hoxe en día ten gran importancia
e xera unha gran cantidade de beneficios.
Incluso en moitos países crean programas televisivos relacionados coa
gastronomía. Como por exemplo Master Chef.
O feito deste interese pola gastronomía convertiuse en nunha moda, pero
isto terá unhos unha duración a longo prazo. As persoas aprenderon
a valorar outro trazo importante de cada país por polo que esperemos
que perdure e con el se difunda o feito de viaxar
e aprender novos coñecementos.
En conclusión, o gastronomía interese pola gastronomía aumentou ultimamente
e xera un mant moitísimos postos de traballo e moitos beneficios para
moitos países de interese turístico.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra