GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0430

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/05

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras146
Número de lemas81
Densidade léxica55
Número de enunciados8
Media de palabras por enunciado18.25
Número de palabras do enunciado máis longo30
Número de palabras do enunciado máis curto4
Número de parágrafos6
Media de enunciados por parágrafo1.33

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Actualmente a gastronomía é unha das figuras principais e de interese para as persoas que desexan coñecer un novo país.

A maioría das persoas ademáis de coñee coñecer novas culturas e vivir novas experiencias buscan experimentar explorar novas sensacións ao saborear pratos diferentes aos que están acostumados.

Por iso a gastronomía hoxe en día ten gran importancia e xera unha gran cantidade de beneficios.

Incluso en moitos países crean programas televisivos relacionados coa gastronomía. Como por exemplo Master Chef.

O feito deste interese pola gastronomía convertiuse en nunha moda, pero isto terá unhos unha duración a longo prazo. As persoas aprenderon a valorar outro trazo importante de cada país por polo que esperemos que perdure e con el se difunda o feito de viaxar e aprender novos coñecementos.

En conclusión, o gastronomía interese pola gastronomía aumentou ultimamente e xera un mant moitísimos postos de traballo e moitos beneficios para moitos países de interese turístico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra