GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0437

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/12

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña gañaron moita popularidade. Entre as causas estarán a demanda, a o aumento de turistas, etc.

En primeiro lugar, a popularidade acadada pola gastronomía e a cociña poden contribuír tamén nao noso país como sinal de identidade e cultura. Ben é certo que en moitas ocasións viaxamos a algún lugar en concreto por cuestións de gastronomía.

Na miña opinión, trátase dun sector importante que posiblemente non estea valorado como merece, xa que tamén hai que ter en conta o que isto require, gran cantidade de horas detrás dunha cociña, co conseguinte esforzo e dedicación por facelo o mellor posible que segundo parece estáse conseguindo.

Cómpre destacar que os gustos das persoas son ben diferentes e que non é fácil agradar a todo o mundo pois ben, debemos sempre poñernos na pel do outro e pensar que todo o está facendo coa súa mellor intención.

Coma todo, poida que isto se trate dunha moda pasaxeira ou que continúe así longas tempadas, pero o que , sempre terá relevancia no futuro e dende logo na cultura e na marca de identidade dun lugar en concreto.

Para finalizar, penso que este valor e a popularidade que está acadando a gastronomía é importante para todos e por outro lado tamén é certo que despois de todo o esforzo que hai detrás posiblemente non lles esteamos dando o valor que en verdade merecen.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt