CORT_0437
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/12
Comisión Delegada | 12 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña gañaron moita
popularidade. Entre as causas estarán a demanda, a o aumento
de turistas, etc.
En primeiro lugar, a popularidade acadada pola gastronomía
e a cociña poden contribuír tamén nao noso país como
sinal de identidade e cultura. Ben é certo que en moitas
ocasións viaxamos a algún lugar en concreto por cuestións
de gastronomía.
Na miña opinión, trátase dun sector importante que posiblemente
non estea valorado como merece, xa que tamén hai
que ter en conta o que isto require, gran cantidade de
horas detrás dunha cociña, co conseguinte esforzo e dedicación
por facelo o mellor posible que segundo parece estáse
conseguindo.
Cómpre destacar que os gustos das persoas son ben diferentes e
que non é fácil agradar a todo o mundo pois ben, debemos
sempre poñernos na pel do outro e pensar que todo o
está facendo coa súa mellor intención.
Coma todo, poida que isto só se trate dunha moda
pasaxeira ou que continúe así longas tempadas,
pero o que sí, sempre terá relevancia no futuro e dende
logo na cultura e na marca de identidade dun lugar
en concreto.
Para finalizar, penso que este valor e a popularidade que
está acadando a gastronomía é importante para todos
e por outro lado tamén é certo que despois de todo o
esforzo que hai detrás posiblemente non lles esteamos dando
o valor que en verdade merecen.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt