GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0439

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/14

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras230
Número de lemas99
Densidade léxica43
Número de enunciados13
Media de palabras por enunciado17.69
Número de palabras do enunciado máis longo28
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo4.33

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

No En pleno século XXI houbo moitas cousas que acadaron moita importancia como as tecnoloxías, pero tamén o mundo da cociña. A verdade é que cada vez hai máis xente metida neste mundo e con interese para aprender.

Anos atrás, non fai moitos, a cociña era algo reservado para as mulleres, unha tarefa máis das moitas outras que tiñan e simplemente tiña a utilidade de dar alimentar. Pero na actualidade o campo da cociña foi mellorando e cadea vez de maneira máis rápida. Homes e mulleres, os dous sexos interesados na cociña, buscando novos sabores , texturas. Non creo que sexa unha moda nin unha tontería, xa que o que creo é que o campo gastronómico é un campo moi amplo e moi interesante. A xente di que somos o que comemos e en parte é verdade. É moi importante saber o que estamos comendo e como o estamos comendo e o mundo da gastronomía preocúpase tamén diso,. de estud Son cada vez máis gastro os cociñeiros q os que buscan un ingredi nun ingredientes, millóns de utilidades. A súa desvalorización paréceme algo moi ignorantes por todos aqueles que o fagan. A xente busca novos espazos para investigar e ese é un campo interesante.

En conclusión o mundo da cociña é un mundo que aínda se descubriu ahora debido a curiosidade da xente. Sempre foi un espazo reservado para as mulleres no que agora participan tanto homes coma mulleres.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt