GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0440

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/15

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras132
Número de lemas82
Densidade léxica62
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado26.40
Número de palabras do enunciado máis longo58
Número de palabras do enunciado máis curto9
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo1.67

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Penso que a globalización ten moito que ver coa extensión do fanatismo, no bon sentido da palabra, pola gastronomía.

Hoxe en día un chef incapaz de cociñar certo prato, independentemente do lugar que proveña, non é un gran chef. Cada vez son máis os pragramas do tipo "Master Chef" nos cales persoas que quizáis non se dedican ao mundo da cociña concursan para poder formarse neste. Agora ben, se é unha moda pasaxeira ou non, non se pode afirmar xa que a gastronomía pasou a ser unha conxunción de diversas ciencias e non nos atopamos na era da información debido a xa citada globalización (grazas a Internet) se non que nos atopamos nun momento no que nunca antes se coñecera tanto no ámbito científico.

En conclusión, a moda gastronómica pode ter chegado para quedarse.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt