GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0468

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/03

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras178
Número de lemas91
Densidade léxica51
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado19.78
Número de palabras do enunciado máis longo47
Número de palabras do enunciado máis curto5
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo3

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos tempos a gastronomía e a cociña acadaron moita populariedade. Isto podémolo ver, nos diferentes programas de televisión que se ofrecen. Moitos deles están enfocados a unha cociña profesional, máais todos coincidemn nunha cou nun aspecto, qpara cociñar cos elaborar cociña moderna, primeiro hai que saber cociñar a tradicional xa que non podes constru construír unha casa comezando polo tellado.

A súa principal causa , e o desexo de cociñar de forma minimalista e chegar a ser un grande chef. Isto é unha moda pasaxeira. xa que aAínda que a cociña minimalista sexa máis bonita que a tradicional, iste alimenta non alimenta como a tradicional. Se fixésemos unha enquisa de cantas persoas non teñen fame despois de ter degustado cociña dese xénero, a resposta sería mínima. Un dos factores, penso que é que A maioría das persoas diría que sigue tendo fame e que prefire a cociña tradicional.

Como conclusión, a gastronomía acadou moita populariedade cos últimos anos debido aos programas de televisión e a vontade da xente de querer cociñar, mais todo iso é unha moda pasaxeira xa que ninguén quere comer toda a súa vida vida cociña minimalista, e nós como galegos galegos, os primeiros.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt