GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0474

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/09

Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos houbo un movemento maior interese pola gastronomía e a cociña. Unha das caousas que poderíamos citar é o uso desta como método de socia socialización. A xente está acostumada no día de hoxe a saír cear unha día a semana co fin de relaxarse entre amigos. Indiscutiblemente a cociña moderna atravesa a día de hoxe unha fase de innovación máis dende o meu punto de vista aínda que que é certo que están a mudar cousas, este fenómeno paréceme temporal. É certo que están a mudar cousas como xa dixen, creo que a exise exsixencia do cliente é moito maior nestes anos que hai 15 ou 20.

Non obstante creo penso que estamos ante algo temporal. No día mundo no que vivimos lánzase ao mercado todos os días productos novos e case sempre se esgotan moi pronto. Máais debido a este mundo actualizado as cousas non quedan as cousas mudan cando sae ao mercado algo mais llamativo ou rompedor.

Con todo isto a única dúbida é canto saber canto tempo lle queda a esta nova moda.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra