CORT_0475
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/10
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Arestora é moi frecuente que cando se vaia de turismo a
unha cidade non teñamos as mesmas deifeicultades que tiñamos no
pasado así mismo como na nosa cidade. Esto ten unha resposta
clara; a cociña e a gastronomía estan a ser moi importantes
no presente e están a ter un gran desenvolvemento hacia o futuro.
Algunhas das principais razóns deste desenvolvemento son que dende fai
uns poucos anos estanse a celebrar concursos de comida ou tapas nos
restaurantes dunha mesma cidade, o que fai que aumente a
popularidade de todos estes, sobre todo dos triunfadores. Tamén hai que
ter en conta que no noso caso, en España, dende fai uns poucos
anos na televisión esteñan a desenrolar programas exclusivamente
de concursos de cociña como son "Master Chef" en TVE para
cociñeiros afeccionados e tamén "TOP CHEF" en Antena 3 unicamente
para profesionais da cociña.
Grazas a estos programas, moitos dos participantes gañan unha
saída na maioría dos casos profesionais e en moitos casos
deciden abrir o seu propio restaurante. Tamén, o que ten de bo este
programa é que engancha á cociña a moita xente que o ven dende
a súa casa.
Por outro lado, tamén é moi bo que aparezan nas nosas cidades
restaurantes doutras cidades que cada vez hai máis para aprender
un pouco máis desta cultura.
En definitiva esto é bo para as nosas cidades xa que, en moitas
casos, grazas a ter bos restaurantes e coñecidos gañanse máis turistas,
o que é bo para a economía do noso país.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra