GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0484

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/19

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras118
Número de lemas69
Densidade léxica57
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado23.60
Número de palabras do enunciado máis longo30
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo1.67

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a cociña e a gastronomía puxeronse de moda no noso país, mais, é certo producto dun cambio na cnosa cultura, ou pola contra, resultado dunha moda?

Baixo a miña opinión tratase en gran medida dunha moda, si ben é certo que a gastronomía pode ser considerada unha arte, e de feito para min éa. Para min esta gastronomía, da que fala o autor é un reflexo da nosa cultura e dao progreso. Pero ten a sua parte de moda e unha cultura eimportada do exterior

Na miña opinión deberíaselle dar máis valor a gastronomía tradicional, pois e a propia da nosa nación, e non deberíamos olvidar que o obxectivo da comida máis importante é alimentar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra