CORT_0484
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/19
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 118 |
Número de lemas | 69 |
Densidade léxica | 57 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 23.60 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 30 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 13 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.67 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a cociña e a gastronomía
puxeronse de moda no noso país, mais, é certo
producto dun cambio na cnosa cultura, ou pola
contra, resultado dunha moda?
Baixo a miña opinión tratase en
gran medida dunha moda, si ben é certo
que a gastronomía pode ser considerada unha
arte, e de feito para min éa. Para min esta
gastronomía, da que fala o autor é un reflexo
da nosa cultura e dao progreso. Pero ten a sua
parte de moda e unha cultura eimportada do exterior
Na miña opinión deberíaselle dar máis valor
a gastronomía tradicional, pois e a propia da nosa nación, e non deberíamos olvidar que o
obxectivo da comida máis importante é alimentar.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra