GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0486

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/21

Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Si E certo que nNos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron unha gran popularidade, convertironse ambas as duas nos signos característicos de moitas cidades.

As causas eson bastantes sinxelas, na miña opinión. aAs cousas boas traen turismo, o turismo é diñeiro e eso sempre é bo. O turismo sempre estará atra ou case sempre estará atraído pola comida, ao fin e o cabo, a xente sempre vai a ter que comer. Si é certo que nos A últimos anos estase convertendo no boo a gastronomía nun gran boom, triunfa o minimalismo e as cousas refinadas e con estilo. Si se Podemos afirmar que nestes casos, si que sexan unha moda e que dentro de pouco o mais novidoso non sexa a comida se non as visitas de monumentos. pero na actualidade a gastronomía e a cociña son o están nun momento de gran esplendor.

Galicia por exemplo si que segue ten un gran auxe na comida, pero sempre foi así, un bo pulpo non se pode comparar cun par de patacas e eso esta claro,. qQuizás esto o poidamos afirmar por que somos galegos e en outras culturas non pase así.

En conclusión e na miña opinión, na actualidade a actividade e a gastronomía

En conclusión e na miña opinión a cociña e a gastronomía están nun momento auxe que pode acabar tanto pode acabar dun momento a outro como continuar como unha gran moda.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt