GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0513

ABAU/2016-2017/CD14/xuño/08

Comisión Delegada14
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Dende

Do mesmo xeito no que a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos, tamén o fixeron os programas de televisión sobre relacionados con isto, así sa por exemplo, temos os españois "Master Chef" ou "Pesasida "Pesadilla en la cocina". Estes programas igual que ca moitas outros outras cousas empezaron comezaron a ter cobrar importancia nas televisións americanas. Esta pode ser a Esta fo maneira de influenciar á sociedade cos hábitos de cociña e gastrono co interesante da gastronomía e a cociña, é, dende o meu punto de vista, unha das o principais causas do do aumento da popularidade. Tamén pode considerarse como a moda pasaxeira, pois dentro duns anos deixarán de ter audiencia estos programas e empezarán comezarán a popular a ser máis relevantes outros temas. En canto ao cambio cultural máis duradeiro, opino que pode que sexa o coñecemento de, e a interacción con, outro tipo de platos de fi diferentes países e culturas. m Ademais das dos coñecementos sobre a cociña que nos proporcionan a televisión os medios de comunicación, tamén é importante o turismo, viaxar e atopar distintas cousas platos pouco habituais no país de orixen, ou incluso non existentes.

Para concluir, na miña opinión os primeiros ámbitos que más poden p

Ademais, moitos en moitos lugares atopamos restaurantes con comidas típicas doutros lugares, tal é o caso dos res chinos ou italianos, aos que a xente recorre moitas veces para cambiar de costumes e interactuar nos mundo demais. con outras culturas.

En En conclusión, o creo que a gastromía e a cociña se promocionan máis nos últimos anos grazas á, de entre outros moitos motivos, á t transmisión televisiva e ó turismo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra