CORT_0529
ABAU/2016-2017/CD15/xuño/02
Comisión Delegada | 15 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Durante os ultimos anos podese observar como a cociña acadou moita
popularidade. Fai un tempo, a profesión de cociñeiro estaba vista como a dun camareiro.
Como o de unha persoa que fai unha comida rica..... Pero nestos tempos a cociña
cambiou moito, e é por eso, polo que quizáis aumentou a súa popularidade. Actualmente,
os cociñeiros son vistos como ídolos, son tan famosos como moitos futbolistas de
talla mundial, dcomo políticos..... Son vistos como filósofos da comida ou de hostelería.
Posiblemente, o auxe da hoste cociña, tamén pode vir polos avances nos medios de
comunicación. Na televisión raro é o momento do día no que non haxa un programa de
cociña. Pero a principal causa é o gusto polo caro, e o exclusivo. A cociña moderna
é cara exclusiva. Probablemente o cambio de mentalidade sufrido nos últimos anos
axudou a este auxe. Agora somos máis descuidados co diñeiro, non nos importa
gastar e antes a xente prefería aforrar, xa que viviron anos moi duros.
Definitivamente é unha moda pasaxeira, todo nesta vida pasa, todo ten o seu tempo. Estes
modos de minimalismo, dos pratos enano pequenísimos, de cociñar con nitroxeno cambiará, porque
en tempos de necesidade non creo que ninguen vexa factible gastar douscentos euros nunha
cea para dous.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt