GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0531

ABAU/2016-2017/CD15/xuño/04

Comisión Delegada15
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, a interese que estase crear pola alta cociña entre a sociedade, vai en aumento, xa sexa e é grazas a programas da televisión.

En efecto, as televisión canles de televisión como a "TVE", "Antena 3", ou "Cuatro", con p novos programas concursos de cociña importados dende outros países, como "Masterchef" na un de TVE TVE, ou "Top Chef" de Antena 3, ou cdocumentais acerca de cociñeiros, como "El Xef" de Antena Cuatro. Istes programas non teñen como finalidade a evidente de entreter, senón tamén a de dar a coñecer os grandes cociñeiros que hay en España, e que teñen os mellores restaurantes do mundo, con listas de esperas espera longuísimas, e cultura gastronómica que estase a desenrolar, bus na búsqueda de algo diferente.

Este cambio no é unha simple pa moda pasaxeira, senón tamén o inicio nun cambio cultural no que estase a redescubrir a riqueza gastronómica que temos.

Pero a innovación non é sempre a invención, tamén é o replanteamento p de de receitas tradicionais cun toque de vangarda pero co sabor de sempre.

Resumindo, este cambio de reinvención e redescubrimento da do mundo da cociña, que en parte é grazas aos medios de comunicación, está para se quedar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt