CORT_0534
ABAU/2016-2017/CD15/xuño/07
Comisión Delegada | 15 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nestes últimos anos, o turismo gastronómicao e a gastronomía en si
están gañando moita importancia. Restaurantes con prezos máis que desorbi
tados, concursos de cociña e programas. Cales son as causas desta repenti
na popularidade?
Na miña opinión, todo isto ven do diñeiro. Sempre na historia
os ricos comían de marabilla, mentres que o resto morría de fame.
Sen embargo, como nestes tempos ten aumentado o número de ricos
e dunha clase media que de cando en vez permítese algún capricho,
nacen unha serie de servizos para sacar proveito. Un destes é a cociña.
Ademáis, coa globalización tamén púxose de moda o do turismo
gastronómico, xente desexosa de, ademáis de coñecer novos lugares e
culturas, aproveitar para probar as delicias do lugar.
Isto, como non, é unha moda, e as modas veñen e van polo que eu
creo que non durará sempre, iso si, canto durará? Iso non se sabe, ata que
aparecza unha nova moda que encandile de novo á xente. O que
está claro e que se non é a comida, será outra cousa, que os ricos
necesitan gastar os cartos. a xente necesita gastar os cartos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt