GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0534

ABAU/2016-2017/CD15/xuño/07

Comisión Delegada15
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nestes últimos anos, o turismo gastronómicao e a gastronomía en si están gañando moita importancia. Restaurantes con prezos máis que desorbitados, concursos de cociña e programas. Cales son as causas desta repentina popularidade?

Na miña opinión, todo isto ven do diñeiro. Sempre na historia os ricos comían de marabilla, mentres que o resto morría de fame. Sen embargo, como nestes tempos ten aumentado o número de ricos e dunha clase media que de cando en vez permítese algún capricho, nacen unha serie de servizos para sacar proveito. Un destes é a cociña.

Ademáis, coa globalización tamén púxose de moda o do turismo gastronómico, xente desexosa de, ademáis de coñecer novos lugares e culturas, aproveitar para probar as delicias do lugar.

Isto, como non, é unha moda, e as modas veñen e van polo que eu creo que non durará sempre, iso si, canto durará? Iso non se sabe, ata que aparecza unha nova moda que encandile de novo á xente. O que está claro e que se non é a comida, será outra cousa, que os ricos necesitan gastar os cartos. a xente necesita gastar os cartos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt